Driven Småföretagare?

Känner du en evig stress över din marknadsföring och
allt du borde ta tag i? När allt du vill är att jobba med det du gör bäst och att pengarna ska rulla in så du slipper oroa dig.

 

Låt mig hjälpa dig med din marknadsföring

Kolla in mina gratis resurser här

Hemsida för småföretagare

Unik hemsida

Behöver du en hemsida som gör att du får mer kunder? Jag hjälper dig att skapa (eller uppdatera) en hemsida som säljer. Genom att jobba med inte bara designen utan även strategin bakom en hemsida så får du en hemsida som är optimerad för att konvertera besökare till betalande kunder.

Hemsida för småföretagare

Hemsida Intensiv

Behöver du en professionell hemsida snabbt, till ett lägre pris? Då är detta tjänsten för dig. Här skapar vi din hemsida under 1-2 dagar. Vi utgår från en mall som vi anpassar till ditt varumärke.

Hjälp med Instagram

Underhåll & Support

För dig som behöver hjälp med underhåll av din WordPress sida, eller dig som behöver hjälp med tekniska frågor.

Hjälp med Instagram

Instagram

Vill du använda dig av Instagram som en del av din marknadsföring men har ingen aning om vad du ska dela? Jag hjälper dig att få koll på din innehållsmarknadsföring.

Hallå där!

Madelene heter jag och jag brinner för att hjälpa andra småföretagare att nå sina mål.

Känner du dig stressad över din marknadsföring och att du behöver få in mer kunder? Längtar du efter en hemsida som säljer på automatik eller kanske ett instagramkonto som genererar förfrågningar på regelbunden bas? Då har du kommit rätt.

Jag hjälper dig att skapa en strategisk sida som är optimerad för att konvertera besökaren till kund och ger dig kunskap för att lyckas med din marknadsföring på Instagram.

Låt oss börja med en digital fika så pratar vi mer. Helt gratis och utan att du förbinder dig till något såklart.

Jag är jättenöjd med hemsidan som Madelene byggde efter mina önskemål. Hon hjälpte mig att väljs typsnitt och färger, och jag har bara fått positiva kommentarer från mina kunder!

Anna-Maria Svedberg

Etologica

Varför inte börja med en kostnadsfri konsultation för att se om jag är rätt person att hjälpa dig?