Portfolio

 

Ett urval av de jobb/projekt jag gjort.

Sabines Massage

Hemsida Intensiv

Sabine hade köpt domän och webbhotell och tänkte länge att hon skulle bygga sin egna hemsida.  Men varje gång hon satte sig ned för att komma igång, så fastnade hon pga teknik eller liknande, så till slut bestämde hon sig att investera i en hemsida Intensiv.  

Hon har redan fått flera nya kunder och ett större samarbete med ett företag genom sin nya hemsida. 

 

”Till slut fick jag erkänna mig besegrad, jag kommer inte hinna allt! Så jag beställde en hemsida på en dag av Maddis. Jättebra förberedelser med frågor och ställningstaganden som jag skulle göra för att få texter till hemsidan. Den va bra uppdelad så även en här-och-där-hjärna som min kunde få lite struktur. 

Utifrån det här gjorde Maddis en hemsida som ser ut och känns som mig! Det är enkelt att bolla ideér och tankar med henne och lätt att säga till om det är något som inte blir som jag vill. Det var riktigt roligt att få till den här hemsidan och nu känner jag mig äntligen lite proffsig som har en!

Grymt tack Maddis! Strålande jobb!
Sabine Dahlqvist Jaula

Sabines Massage, Enibas AB

Envisare AB

Ny design hemsida

Melisa hade uppdaterat sin grafiska profil och behövde få in den på hemsidan. I samma veva insåg hon att hon ville att hela hemsidan skulle få ny design så att den speglade henne och hennes varumärke helt och hållet.

Hon önskade en lekfull och glad design utan att tappa känslan av professionalitet.

 (Emma på Webbas har byggt den ursprungliga sidan, jag har gjort den nya designen)

 

Madelene fick i uppgift att göra om min hela hemsida och skapa något unikt, som överrensstämmer med mitt varumärken och den nya grafiska profilen. Det var ett rent nöje att jobba med henne!
Madelene är lyhörd och väldigt bra på det hon gör. Hon tog sig tid att förstå vad jag vill, stämde av regelbundet och var väldigt effektiv. Rak och bra kommunikation hela vägen! Jag är supernöjd med hela processen och inte minst med det fantastiska resultatet! Rekommenderar henne varmt!”

Melisa Milak

Envisare AB

Sabines Massage

Logotyp & Grafisk Profil

Sabine hörde av sig till mig när hon satt och skulle skapa egna presentkort. Hon insåg att hon inte hade vare sig typsnitt, färger eller ens en logotyp för sitt företag.

Något det var dags att ta tag i nu då hon bestämt sig för att satsa på företaget. Hon ville ha en logga som stack ut och var färgglad utan att framstå som oprofessionell och oseriös.

 

Jag fick sån bra hjälp av Madelene för att komma vidare i mitt företagande. Jag fick hjälp med logga och grafisk profil. Det löste massor av praktiska problem jag hade i jobbvardagen. Vi hade roligt och hon inspirerade mig till massor av saker i mitt eget arbete framåt.

Hon är snabb, väldigt kreativ och kan plocka upp saker hos en som man knappt vet om själv. Hjälpsam och tillmötesgående att svara på alla frågor man har, hur utanför boxen dom än är. 

Sabine Dahlkvist Jaula

Enibas AB, Sabines Massage

Nordlöf HästRehab

Design, Grafisk Profil & Optimering av text

Helena kontaktade mig efter att i 4 års tid försökt få till en hemsida själv. Hon ville ha en enkel och stilren sida, utan att den skulle kännas tråkigt.

Hennes behov var i dagsläget främst att få ut information om tjänster och ett smidigt kontaktformulär. Helena har själv skrivit sina texter med hjälp av material hon fick av mig. Jag hjälpte sedan till att optimera hennes egna text.

 

Jag har känt att du lyssnar in väldigt bra och är bra på att analysera vad det är jag behöver för att företaget ska synas på ett bra sätt […] Känner mig glad, stolt och tacksam över hemsidan och att den representerar företaget på ett bra sätt.”

Helena Nordlöf

Nordlöf HästRehab

Sundsvalls Bilvård

Design & Text

Peter var precis i uppstart när han hörde av sig till mig för hjälp med hemsidan. Han behövde en enkel sida med information om tjänster och kontaktformulär. På senare tid har vi även lagt till funktionen att kunden kan lämna sitt nummer och istället bli uppringd. 

 

Madelene har snabbt och smidigt fixat allt jag behövt hjälp med. Hon har oxå kommit med information om vad som behöver förbättras och gett förslag på hur det skulle kunna göras. Jag är mycket nöjd.

Peter Wallin

Sundsvalls Bilvård

Härnösands Draghundsklubb

Design, Grafisk Profil (delvis) & Text

När klubbens dåvarande lösning slutade erbjuda tjänsten hemsida så var behovet av en hemsida ett faktum. Klubben ville ha en sida som var lockande för potentiella nya medlemmar och även att det skulle vara enkelt att bli medlem via sidan. 

 

Vi visste inte riktigt hur vi ville att hemsidan skulle se ut, så vi gav Madde fria tyglar. Den blev så bra! Proffsig och engagerad är två ord som beskriver Madde perfekt!

Styrelsen

Härnösands Draghundsklubb

Tina Bergqvist

Design & Grafisk Profil

När Tina kontaktade mig hade hon 2 olika sidor som hon skapat själv. Hon ville ha allt innehåll på en sida och även flytta med sin blogg.

Tina hade själv förslag på färger men då de inte såg bra ut på alla skärmar så anpassade vi dem. Jag skapade även hennes logga.

 

”Madelene är snabb och proffsig i återkopplingen, och har gjort ett fantastiskt jobb med min hemsida. Den har allt det jag vill ha och mer därtill eftersom den blev ännu finare än jag föreställt mig…”

Tina Bergkvist

Manifestationscoach

Varför inte börja med en kostnadsfri konsultation för att se om jag är rätt person att hjälpa dig?