Gratis guide-
6 Saker du behöver fundera igenom innan du skaffar hemsida

Guiden för dig som känner dig helt överväldigad av allt du behöver ha koll på inför projektet skaffa hemsida. Guiden är lika nyttig oavsett om du tänker bygga din hemsida själv eller leja bort arbetet till en webbdesigner.

I denna guide får du praktiska tips på vad du behöver fundera på och ta ställning till när du ska skaffa dig en hemsida.

 

Dessa steg tar jag upp i guiden:

  • Att välja plattform

  • Att välja webhotell & domän

  • Primära & Sekundära mål

  • Vilka sidor behöver du?

  • Hur ska du få besökare till sidan.

 

Hämta guiden här nedan ↓

Yes! Skicka guiden till mig.

Halllå där!

Madelene heter jag och jag älskar att hjälpa andra småföretagare att nå ut och lyckas på webben.

Jag vill att fler ska lyckas med sitt företag och kunna arbeta med och leva på det man älskar att göra. För mig har teknik alltid varit enkelt samtidigt som marknadsföring alltid fascinerat och intresserat mig.

Så här är jag nu, men fokus på att hjälpa dig att utvecklas. Är du redo att levla upp?

När du gått igenom denna guide kommer du att vara redo att ta nästa steg mot en hemsida.