Om mig

hej, Madelene här!

Så, vem är jag? Jag är en salig blandning av kreativ, sprallig, organiserad, problemlösare och glädjespridare.

Jag älskar att skapa, röra på mig, chilla, läsa och fundera på livet. Jag lär mig ständigt nya saker och har ett konstant behov av utveckling.

Jag mår dock som allra bäst när jag får hjälpa människor och lösa problem.  Jag startade mitt nuvarande företag efter en rejäl krasch. Jag hade haft en period när livet gav mig lite för många käftsmällar, varpå jag var tvungen att stanna upp och fundera på vad jag egentligen ville. Vad var viktigt för mig?

Jag kom till insikten om att jag blir så otroligt frustrerad över att se människor gå runt och göra samma misstag som jag. Harva på i ett liv man inte är nöjd med. Så jag bestämde mig för att ta mina problemlösar- marknadsförings- och teknik-skills och ägna mig åt att hjälpa andra att lyckas.

Jag insåg att det som kommer enkelt för mig, är ofta det som gör dig gråhårig, less och ibland en aning grinfärdig.

MIN historia

Jag visste redan som tonåring att det var detta jag ville jobba med. 

”Men är inte du frisör?”

Jo, när jag gick ur gymnasiet efter att ha läst mediaprogrammet i 3 år så hade jag inte riktigt självförtroende nog att plugga vidare eller söka jobb inom mediebranschen. Så jag halkade istället in i frisörbranschen och vart kvar där i 15 år innan jag letade mig tillbaka till min ursprungliga plan.

Att jobba med marknadsföring och design på datorn.

Så här är jag nu, med ett företag och ett jobb som jag älskar. Med fokus på att hjälpa dig lyckas med ditt företag och det jobb du älskar.

MINA SKILLS

  • Problemlösning
  • Struktur
  • Social
  • Rak kommunikation

Fortfarande inte säker på om jag är rätt person för dig? Låt oss börja med en digital fika, så ser vi vart det bär.